LeBron مدیر بخش وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7371 امتياز: 74125 تشکر کرده: 85 تشکر شده 73 بار در 62 پست
محل سكونت: USA
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 10:32:48
موضوع مطلب:
garabaligh مي نويسد:
سلام و خسته نباشيد يه سوالي از مديريت محترم سايت و آن اينكه چرا هروقت بنده آنلاين ميشم بااينكه نام بنده حك ميشه و خوش آمدگويينوشته ميشه ،پيغامي مبني بر اينكه شما عضورسمي اين سايت نمي باشيد داده ميشه ميشه بفرمائين مشكل ازكجاست بااينكه بنده ثبت نام نموده ام. آقاباوربفرمائيد اين امر باعث ناراحتي بنده شده و خيلي بهم برخورده.
یک بار دیگه ثبت نام کنین ببینن همون مشکل تکرار میشه.
_________________ از اظهار نظرهای شخصی در تاپیک های اخبار خودداری کنید
traxtorsazi هوادار تراکتور وضعيت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1826 امتياز: 19175 تشکر کرده: 30 تشکر شده 85 بار در 67 پست
محل سكونت: آزربایجان د یاری
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 10:06:29
موضوع مطلب:
با سلام خدمت استاد بزرگوار مدیریت محترم سایت
احتراما به استحضار می رساند اینجانب با نام کاربری traxtorchi در این سایت فعال بودم که همینک بدلیل مسدود شدن نام کاربری قبلی مجددا با نام traxtorsazi ثبت نام نموده و در سایت حضور پیدا می کنم بنده در این رابطه پیغام خصوصی برای آقای red -tnt نیز ارسال کردم ولی متاسفانه هیچ پاسخی در این رابطه که چرا کاربری قبلی اینجانب مسدود شده دریافت نکردم فلذا خواهشمند است در این رابطه توضیحی قانع کننده به اینجانب ارائه نمائید و همچنین در صورت امکان نسبت به فعال سازی مجدد کاربری اینجانب یعنی traxtorchi اقدام فرمائید. با تشکر ترختورچی از قزوین
_________________ همیشه سعی کن به اندازه ای که آرزو میکنی تلاش داشته باشی و یا به اندازه تلاشی که میکنی آرزو در دل داشته باش.
احتراما به استحضار می رساند اینجانب با نام کاربری traxtorchi در این سایت فعال بودم که همینک بدلیل مسدود شدن نام کاربری قبلی مجددا با نام traxtorsazi ثبت نام نموده و در سایت حضور پیدا می کنم بنده در این رابطه پیغام خصوصی برای آقای red -tnt نیز ارسال کردم ولی متاسفانه هیچ پاسخی در این رابطه که چرا کاربری قبلی اینجانب مسدود شده دریافت نکردم فلذا خواهشمند است در این رابطه توضیحی قانع کننده به اینجانب ارائه نمائید و همچنین در صورت امکان نسبت به فعال سازی مجدد کاربری اینجانب یعنی traxtorchi اقدام فرمائید. با تشکر ترختورچی از قزوین
_________________ همیشه سعی کن به اندازه ای که آرزو میکنی تلاش داشته باشی و یا به اندازه تلاشی که میکنی آرزو در دل داشته باش.
فکر نکنم ما نام کاربری شما را مسدود کرده باشیم. ولی من خودم پیگیر این قضیه میشم.
یاشیسیز :P :wink:
_________________ از اظهار نظرهای شخصی در تاپیک های اخبار خودداری کنید
فکر نکنم ما نام کاربری شما را مسدود کرده باشیم. ولی من خودم پیگیر این قضیه میشم.
یاشیسیز :P :win
آقای لبرون مدیر محترم بخش شما از بابت ادعای بنده مطمئن باشید که نزدیک به سه هفته است بسته شده و بنده هر کاری کردم تا الان نتوانشتم موفق به وارد شدن به سایت با نام قبلی شوم بنابراین اگه میخواهید شما امتحان کنید می توانم برای شما حتی رمز ورودم را بصورت
پیام شخصی بفرستم تا امتحان کنید متشکرم از پیگیری شما همشهری عزیزم
savalan70 هوادار وضعيت: آفلاين 26 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 213 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: birmingham enghland
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 04:26:29
موضوع مطلب:
ba salam lotfan az shafag ham entegad konid be 3 dalil
1.shafag nosrati va pimenta ra frokht
2.shafag ba meidan dadane be omidha mikhahad teractor hazf shode va asiaei nashavad(doshmane dost nama ast)
3.dar hemayat az pakhshe bazihaye teractor va taghalobe barname90 hata mesle yeki az kochektarin tarafdaran ham az team terakhtor hemayat nakard
lotfan hoshyar va bidar bashim
khoda faez yeshasin tirakhtor
atur هوادار تراکتور وضعيت: آفلاين 5 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1557 امتياز: 14231 تشکر کرده: 35 تشکر شده 43 بار در 35 پست
محل سكونت: Azarbayjan
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 اسفند ماه ، 1388 10:58:59
موضوع مطلب:
امید خان یا رضاخان خواهیشاً هر ایونیکه تبریزده اولور بیر آد گویون انا ایگون شعاریدا سایتین سرتیترینده گویون مثلاً قرار الوب سپاهانان تراکتورون ایونون دریاچه ارومیه گویاخ
شعاری که به منظور حفظ دریاچه ارومیه ، در مقابل ساپاهان خواهیم گفت (توسط الگورد مطرح شده )