sahand_TTTT هوادار وضعيت: آفلاين 16 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 69 امتياز: 1518 تشکر کرده: 11 تشکر شده 10 بار در 5 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 22:09:09
موضوع مطلب:
MaryaM مي نويسد:
من بیر شخص خاصی مخاطب قرار ور میرم ولی تمام دوسلارین جوابیندا دیرم من آذرییم اونان قاباخ ایرانی ام .نظریز اوزیزه محترم دی . در ضمن منیم منظوروم آذری ایرانی یازماخدان چوخ تر ایرانی تاکید الماخ اوچون یازدیم . بیز هامیمیز حامی تراکتوروخ بو بحث لرین بورا یری دییر . والسلام
سیزین نظریز ده محترم دی. اما بیز اوجور بولموروخ. اول ده بیز آزربایجان تورک ملتی عنوانیندا واریخ. بو آذری کلمه سین بوشلا. بیزه ربطی یوخدی
_________________ تهران آماده باش ملت ترک در راهند تا نابودت کنند
اگه فاصله افتاده...اگه من با خودم سردم...توکاری با دلم کردی..که فکرشم نمیکردم...چه آسووون دل
aliyar هوادار وضعيت: آفلاين 29 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 226 امتياز: 2677 تشکر کرده: 0 تشکر شده 13 بار در 13 پست
محل سكونت: Baku
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 08:57:29
موضوع مطلب:
آقالار توجه الیون:
نئچه گوندی رسانه میلی بیزیم علیه میزه ایشلیر 8O
دونن نود برنامسینده هی اوبیرسی شهرلری نیشان وریر دی که پس پسسین هوادارلاری شادلیق الیلر :oops:
و بو ایشینن ایستییر بیز تیرختورچیلاره دیه که پس پس، ایران کل اوندا هواداری وار اما تیرختورون یوخودی 8O
من دییرم گلون بیر برنامه توکاخ و اوبیرسی شهرلرده اولان آذری لره خبر وئراخ و اولاری آگاه الیاخ که هر وقت تیرختور اوتدی اله هرکس اوز شهرینده چه تبریز چه ارومیه چه اردبیل چه تهران چه همدان و.......... چیخسین تیرختورون طرفدارلیقیندا شادلیق السین ، و انون فیلم لرین یولاسین لار 90 ده پخش السون تا گورسونر که تیرختوردا کل ایران دا طرفداری وار
اگر باکو دا یا ترکیه ده فامیلوز وار اولارا دیون چیخسینار شادلیقا و فیلمیلرین وئرسینر :D تا بین المللی اولمامیزی دا ثابت الیاخ :twisted:
کاربرانی که برای این ارسال از aliyar تشکر کرده اند DOOMAN
farhadjodeyri هوادار دو آتیشه تراکتور وضعيت: آفلاين 26 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4967 امتياز: 35021 تشکر کرده: 8 تشکر شده 46 بار در 45 پست
محل سكونت: تبریز ...ولیعصر
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 09:45:49
موضوع مطلب:
با سلام :P
.
............................................. روز جمعه 88.11.30 روز همبستگی دوباره ..........................................
.
............................................. روز جمعه 88.11.30 اثبات دوباره حقانیت ..........................................
.
.از شما دوستان با غیرت خواهشمندم همکاری کنید و با تبلیغات خود کمک کنید تا در روز جمعه 88.11.30 با حضوره خود بتوانیم ورزشگاه کرج را مملوء از طرفداران ترختور بکنیم تا مشته محکمی به دهان عادل فردوسی پور و دشمنان ترختور و دشمنان آذربایجان بزنیم.......
.
..........................................یاشاسن تورک ملته :twisted: ................................
.
..........................................یاشاسن اذربایجان :twisted: ...................................
.
..........................................یاشاسن ترختور :twisted: .....................................
............................................اطلاعيه : :P
شروع رزرو تور بازي ترختور سايپا
شماره تماس 09149120182 صفی پور
تعداد دو دستگاه اتوبوس ولو
حركت تاريخ 30/11/88
ساعت 4 صبح
خدمات تور: صبحانه،ناهار،شام+پذيرايي
اگه فاصله افتاده...اگه من با خودم سردم...توکاری با دلم کردی..که فکرشم نمیکردم...چه آسووون دل
tiraxturum هوادار وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 451 امتياز: 10652 تشکر کرده: 16 تشکر شده 13 بار در 10 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 10:29:51
موضوع مطلب:
آدامین بو فردوسی پوردان کمیته ی اینضیباطیدن ایستیل آزینن و کریمیدن زهله سی گدیر فوتبالی گنده چکیبلر کمیته اینضیباطی کی ماشالله حفاظتی ایشلیر ایستیل آزینده کی کامیلا دولتین الینددی و غیر قانونی ایشلری گورور مثلا مهدوی کیانین گلمسینی کریمینن فردوسی پوردا کی گوردوخ
موتور سوارلارادا دیقت الدیز 90 برنامه سینده
بیردنه پیروزی بایراقی اولاندا 3دنه ده دولت بایراقی واریدی و مشکوک ووروردولار
کیلاس درسده پایگاه بسیجیدی او چیریکی لیباسلارینان
farhadjodeyri هوادار دو آتیشه تراکتور وضعيت: آفلاين 26 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4967 امتياز: 35021 تشکر کرده: 8 تشکر شده 46 بار در 45 پست
محل سكونت: تبریز ...ولیعصر
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 16:53:32
موضوع مطلب:
فقط لیگ برترااا فکر الیاااااااااااااااخ
.
.بیز گره سایپانه اوتاخ تا الیاااا بولاااخ 3 تیمه برترااا یاخن اولاااخ
پس کرجداااا با حضوره خود تیماااا کمک اولاااخ
.
............انشالله............................... :) :) :) :) :)
.
......................فقط به فکر حرکت به سوی کرج باشییید
.
....................چه تنهاا................چه با دوستااااااااااااااان